Welkom

De mobiele pagina Kaartleggers.com is aan het laden...
Kaartleggers hulplijn - antwoord in de kaarten

kaartlegger Esmeralda

Kaartlegger Esmeralda

Medium  -  Lenormand kaarten  -  Pendelen     0909 1919 -     0903 416 36

Esmeralda - PIN 2845

Medium - Lenormand kaarten - Pendelen

Bel Esmeralda op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Hallo, mooie zielen, ik wil me even voorstellen. Ik ben medium Esmeralda en dankbaar dat ik hier aanwezig mag zijn om jullie samen met de Lenormand kaarten, mijn pendel en intuitie bij te staan. Soms is het ons niet duidelijk waarom we vastzitten in een situatie en ik kan u hierin een spirituele begeleiding bieden naar het best van mijn vermogen. Mijn doel is om u te helpen en u de juiste weg te wijzen. Ik doe dit aan de hand van tools die we aangereikt krijgen door de wet van de aantrekkingskracht. Mijn hulp is slechts op een vingerklik van uw verwijderd! Ik wens jullie allen een mooie dag!

Getuigenissen Esmeralda

Beste Esmeralda, nogmaals bedankt voor je heldere reading. Het was inderdaad moeilijk om te kiezen voor mezelf, maar ik heb de knoop doorgehakt, ik ben er nu pas klaar voor. Dank je wel voor je begeleiding in mijn moeilijke zoeken naar een oplossing, niet gemakkelijk maar ik heb het eindelijk ingezien. Veel liefs, Adelina.

Adelina

Esmeralda is een fijn gemoedelijk en een eerlijk medium om te bellen. Ik heb na heel wat zoeken duidelijke bevestiging gekregen van haar. Wat mij een goed en gerust gevoel heeft gegeven. Zij geeft krachtig en eerlijk antwoord op je vraag. Dankjewel Yade.

Yade

Lieve Esmeralda. ik wil je voor alles bedanken door jouw inzichten, heb ik vele stappen overwonnen bedankt. Grtjes Rosa.

Rosa

Ze was er boenk op. ik had niet veel verteld. Heel positieve vrouw. Zuiver. Ze had een heel precieze kaartlegging gedaan voor de komende periode.

Leonidas

Medium Esmeralda is ontzettend begripvol en een goede luisteraar. Ze is empathisch en kan zeer goed pendelen. Twee voorspellingen (ja/nee vragen) zijn uitgekomen. Ik wacht met smart af op de belangrijkste voorspelling. Ik bel zeker weer terug. Dank dank.

Anoniem

Esmeralda, bedankt voor je inzichten. Kan niet wachten wanneer alles voor mij mag uitkomen. Ik hou je op de hoogte.

Edith

Geen woorden voor, zo puur en zuiver, zo zijn er weinig! Heel eerlijk en praat u niet naar de mond, zo hoort het ook!
Voor mij een 11/10!

Anoniem

Lieve Esmerlda,

Dank je wel voor de inzichten die je me gegeven hebt. Ik ben zo blij dat ik u gesproken heb. Een zeer wijze vrouw die weet waar ze over praat. Ik bel je zeker nog terug! Mensen, ze is een 10 op 10 waard!

Anoniem

Lieve Esmeralda, dankjewel voor je raad, advies en waarzeggingen. Tot nu toe is alles correct en weet je heel concreet aan te geven waar ik op moet letten of op af moet gaan. Zoals beloofd hou ik je op de hoogte.

Leentje

Esmeralda is een geweldige helderziende. ziet de dingen zoals ze zijn ook enorm veel opgestoken van haar. kortom meer dan 5 sterren waard ,bedankt Nikkie x.

Nikkie

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Kaartlegger Esmeralda

PIN 2845

Dit is de profielpagina van kaartlegger Esmeralda. Op zoek naar een ander kaartlegger?
Kies dan hieronder eerst een kaartlegger en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online kaartleggers.

 Naar overzicht online kaartleggers  


Naar Boven