Welkom

De mobiele pagina Kaartleggers.com is aan het laden...
Kaartleggers hulplijn - antwoord in de kaarten

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Duivel door kaartleggers

Tarotkaart Duivel

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van 29 februari : Duivel
De Tarotkaart van de Duivel is een tarotkaart die vaak niet goed begrepen wordt, net zoals de Tarotkaart van de Dood. De Tarotkaart van de Duivel wijst naar de waarheid dat er in ieder van ons ook een klein duiveltje schuilt. We hebben allen ook onze foute dingen en idee├źn, soms gaat er eens iets verkeerd, niet elke dag is blijdschap en geluk. De duivel is geen persoonlijkheid of een legendarisch figuur die je zal komen bestrijden, het is een stuk van ons eigen binnenste. Erkenning dat we ook zelf wat minder kantjes hebben, dat niet altijd alles zal verlopen zoals we het zouden willen, is een goed begin. Wanneer je eenmaal de mindere zijdes van je persoonlijkheden weigert te herkennen, wanneer je geen erg houdt met onverwachte situaties, dan geeft dit alleen maar voeding aan die kant van je persoonlijkheid of zorg je er net voor dat die kleine onverwachte omstandigheden kunnen uitgroeien tot grote problemen en zorgen. Erkennen dat je soms negatieve gedachten hebt, dat er eens iets verkeerd kan gaan, is ook een symbool dat je het lef hebt om er iets aan te doen. Strijd er tegen, wees bereid en buig de gedachtes om in iets goeds en liefdevols. Hoe je zelf deze tarotkaart beantwoord, uw eigen instelling, bepaalt veel over de gevolgen van deze tarotkaart. Als u zal denken dat er onheil op komst is en de negatieve gedachten laat overschaduwen, dan zal het je ook beheersen. Herken dat er negatieve gedachten zijn en dat er al eens iets verkeerd gaat, alleen deze herkenning kan ervoor zorgen dat je lichten zal zien en dat je deze kaart kan omvormen in prachtige en mooie ervaringen. Vorm het slechte om in goede energie. De Tarotkaart van de Duivel wijst dus zeker niet naar een monsterfiguur dat je als tegenstander moet beschouwen, maar het is een stuk van je eigen innerlijke die het negatieve in een mens of situaties ziet, maar die je niet naast je moet leggen. Wanneer je zal toegeven aan je innerlijke negatieve kanten, dan zal je ook het verkeerde in andere mensen oproepen. De Tarotkaart van de Duivel is een behoeding.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra kaartleggers informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten kaartleggers

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

Kaartleggers hulplijn - antwoord in de kaarten
Naar Boven